Resklar

Sätt företagsloggan på resväskor

Att använda resväskor med tryck är ett effektivt sätt för företag att marknadsföra sitt varumärke samtidigt som de ger anställda och kunder en funktionell och uppskattad produkt. Resväskor med företagsloggan är ett praktiskt och synligt sätt att stärka varumärket.

Fördelar med resväskor med tryck

Resväskor med tryck erbjuder exponering på platser där många människor samlas, såsom flygplatser och tågstationer. En resväska med företagets logotyp kan ses av hundratals (tusentals!) människor under en enda resa. Vid event och kundmöten skapar de ett intryck av sammanhållning och stolthet för varumärket.

Fördelar med att använda resväskor med tryck:

  • Hög synlighet på platser med mycket folk i rörelse
  • Kostnadseffektiv reklam genom återanvändbara produkter
  • Professionell image för anställda på tjänsteresor
  • Uppskattade gåvor till kunder och anställda

Många användningsområden

För anställda som reser mycket i tjänsten är en res- eller kabinväska med tryck en tacksam gåva att få – och att ge bort. Det är också en kul idé att ge bort som en exklusiv giveaway till lojala kunder. De skapar en känsla av värde och uppskattning, samtidigt som de fungerar som en praktisk produkt som mottagarna verkligen har nytta av.

Vanliga användningsområden för resväskor med tryck:

  • Gåvor till anställda och kunder
  • Profilprodukter vid mässor och företagsevent
  • Tjänsteresor som stärker varumärket

Anderzson

Du hittar resväskor med tryck hos bland annat Anderzson.se där du också kan få personlig hjälp att välja ut en modell och tryckmetod som passar ditt företag. De har ett stort utbud av både mjuka och hårda väskor – perfekt för den som reser mycket i sitt arbete.

Prendo

Prendo är ytterligare en stor återförsäljare av skräddarsydda kabinväskor med tryck. Visa stolt upp ert varumärke under tiden som ni är på resande fot. Kanske är ni ett gäng som ska ställa ut på den där mässan, eller så tar du alltid tåget till Göteborgskontoret på tisdagar.

Flera olika modeller

Det finns flera olika typer av resväskor som lämpar sig för profilering. Kabinväskor och trolleyväskor är särskilt populära eftersom de används på kortare resor (som man många gånger gör oftare än långresor) och har stor synlighet på flygplatser och tågstationer. De är lätta att rulla och kommer ofta med flera praktiska funktioner som gör dem både bekväma och säkra att resa med.

För företag som vill erbjuda ett mer flexibel alternativ finns även trolleyryggsäckar och weekendbags, som är perfekta för kortare resor eller när det inte krävs att checka in bagage.

Tryckmetod

Tryck är den vanligaste metoden för uppmärkning. Den är kostnadseffektiv och möjliggör att detaljerade logotyper kan appliceras snabbt och enkelt. För företag som vill ha ett mer exklusivt utseende och ett hållbart intryck är brodyr ett utmärkt val, men funkar då bara på mjuka väskor. Ett tredje alternativ är lasergravyr. Det görs ofta på metallplattor som fästs på väskans framsida.

Populära märkningsmetoder:

  1. Tryck – kostnadseffektivt och snabbt
  2. Brodyr – sofistikerat och hållbart
  3. Lasergravyr – exklusivt och robust

Material och funktioner

Resväskor finns i både hårda och mjuka varianter. Väskor med hårt skal erbjuder bättre skydd för innehållet, men mjuka skal har fördelen att de är lättare att packa och kan klämmas in i trånga utrymmen.

För företag som vill erbjuda något extra säkert kan resväskor med TSA-lås vara ett bra alternativ, särskilt för resor till USA där dessa lås är ett krav. Dessutom finns väskor med RFID-skydd, vilket skyddar användaren från digitala stölder, en funktion som blir allt viktigare i dagens teknologiska samhälle.

Viktiga funktioner för resväskor:

  • TSA-lås för säkerhet på internationella resor
  • RFID-skydd för att hindra digitala stölder
  • Hårda eller mjuka skal beroende på behov

Miljövänliga alternativ

Det finns ett växande utbud av väskor tillverkade av återvunna material, vilket gör det möjligt att kombinera hållbarhet med marknadsföring. Resväskor av återvunna plastflaskor eller andra mer hållbara material är ett bra val för miljön som samtidigt visar företagets engagemang för hållbarhet.

Vilka är vi?

Resklar.se är en plats för dig som vill hitta smarta reseprodukter för din nästa resa. Vi vill ge tips och inspiration på enkla och praktiska saker som är bra att ha med sig på resan för hela familjen. Här hittar du recensioner, bäst i test och tips på praktiska reseprylar för vuxna och barn – oavsett om det gäller en solig semesterresa, en längre weekend-resa eller din nästa affärsresa. Hitta smarta reseprylar med hjälp av våra guider. Trevlig resa!