Resklar

Brassestolar och strandstolar för företag

Brassestolar har länge varit en favorit bland strandbesökare. Dessa hopfällbara stolar är enkla att ta med sig, erbjuder hög komfort och kan justeras efter dina behov. Dessutom lyfter de upp dig från den varma sanden och ger dig en behaglig sittplats. Oavsett om du vill sola, läsa eller bara njuta av utsikten är brassestolen det perfekta valet för stranddagen.

Jämför olika modeller

Strandstolar och brassestolar kan användas på mängder av event, men funkar lika bra att ha i en loungig del av kontoret. Här nedan är en jämförelse mellan några olika populära typer av strandstolar, alla tillgängliga hos Anderzson.se.

Brassestol

Denna modell erbjuder en enkel och klassisk lösning för både företag och privatpersoner. Den stabila träkonstruktionen med två justerbara lägen gör den till ett bra val för evenemang som företagsutflykter eller strandaktiviteter. Den enkla designen lämpar sig väl för företag som vill ge bort funktionella men stilrena sommarpresenter med logotyp eller varumärke tryckt på tyget.

En vanlig solstol är perfekt för lugn avkoppling vid stranden eller parken, men även som en praktisk produkt för marknadsföring vid utomhusevenemang.

Passar bäst för:

  • Strandutflykter
  • Företagsgåvor
  • Utomhusevenemang

Campingstol

Campingstolen har en robust järnram och klädsel av slitstark polyester. Denna stol har ett överdrag för skydd och kan enkelt vikas ihop för smidig transport, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för företagsevenemang där mobilitet är nyckeln, som festivaler eller sportevenemang.

Den erbjuder bekvämlighet både för företag som vill marknadsföra sig genom praktiska produkter och för privatpersoner som söker en lättviktig men tålig stol att ha med sig på campingturer eller picknickar.

Passar bäst för:

  • Sport- och utomhusevenemang
  • Företagsutflykter
  • Camping

Dubbel brassestol

För företag som vill erbjuda något extra lyxigt och rymligt är en dubbel brassestol det bästa valet. Den här modellen har samma stabila träkonstruktion som originalen, men i ett större format som ger utrymme för två personer.

Detta gör den till en attraktiv produkt vid mer exklusiva evenemang eller som en lyxigare gåva till anställda eller samarbetspartners. Dessa har bland annat synts till på musikfestivalen Way Out West. För privatpersoner är den perfekt för par som vill koppla av tillsammans vid stranden eller i trädgården.

Passar bäst för:

  • Exklusiva företagsgåvor
  • Stora event med många besökare
  • Strand- och trädgårdsanvändning

Softybag

Softybag är den ultimata produkten för enkel avkoppling både inomhus och utomhus. Dess uppblåsbara design som inte kräver pump gör den extremt lätt att använda vid olika typer av evenemang. Den är också otroligt lätt, under 1 kg, och är enkel att bära med sig.

Företag kan använda den som en unik och kreativ gåva till anställda eller kunder, samtidigt som privatpersoner kan dra nytta av dess mångsidighet på stranden, i parken eller till och med hemma framför TV.

Passar bäst för:

  • Företagsgåvor
  • Kreativa evenemang
  • Personlig avkoppling

Strandpall

En strandpall i trä är lika enkel som praktisk och passar perfekt för företag som vill erbjuda något litet och lätt, men ändå funktionellt. Tyget ger goda möjligheter för företag att trycka sina logotyper och marknadsföra sina varumärken på.

Pallen har en viktgräns på 100 kg och är ett perfekt tillägg till utomhusaktiviteter där enkelhet och bekvämlighet är viktiga.

Passar bäst för:

  • Marknadsföring vid utomhusevenemang
  • Picknickar och strandbesök

Vilka är vi?

Resklar.se är en plats för dig som vill hitta smarta reseprodukter för din nästa resa. Vi vill ge tips och inspiration på enkla och praktiska saker som är bra att ha med sig på resan för hela familjen. Här hittar du recensioner, bäst i test och tips på praktiska reseprylar för vuxna och barn – oavsett om det gäller en solig semesterresa, en längre weekend-resa eller din nästa affärsresa. Hitta smarta reseprylar med hjälp av våra guider. Trevlig resa!